Pierwszy dzień wiosny w naszej szkole…

 

images3
Organizacja pracy w
pierwszy dzień wiosny 21.03.2017  

w ramach realizacji projektu „Trzymaj formę”

 kk2KLASY IV – VI

1, 2 lekcja – przygotowanie potraw pod opieką nauczyciela wg harmonogramu

  • Klasa IV a – Ewa Urbańczyk – C 16
  • Klasa IV b – Gabriela Kołecka – C 10
  • Klasa V a – Jolanta Smyk/ Dagmara Staniszewska – C 5
  • Klasa V b – Regina Woźniak – C 3
  • Klasa VI a – Fabiola Radzioch – C 6
  • Klasa VI b – Beata Chrzęstek – D 20

3 lekcja – prezentacja potraw w atrium     4,5,6 lekcje wg planu     

Po szóstej lekcji klasy udają się do domu

pobraneKLASY I – III PG

1,2,3 lekcja zgodnie z planem       4,5 lekcja – przygotowanie potraw pod opieką nauczyciela według harmonogramu:

  • Klasa I a – Magdalena Jankowska – C 7
  • Klasa I b – Kazimiera Grzemba – C 9
  • Klasa II a – Dagmara Staniszewska – C 19
  • Klasa II b – Karina Rataj – D 18
  • Klasa II c – Zbigniew Bienias – C 13
  • Klasa III a –Irena Schudy/Ewa Wiecha – Jung – A 18
  • Klasa III b – Marzena Hrabia-Latocha – D 21

6 lekcja – prezentacja w atrium

7,8 lekcja uczniowie idą do domu

Szczegółowe informacje w dokumencie PDF – pobierz pdf_icon