Pierwszy dzień wiosny w naszej szkole…
Organizacja pracy w pierwszy dzień wiosny 21.03.2017
w ramach realizacji projektu „Trzymaj formę”
KLASY IV – VI
1, 2 lekcja – przygotowanie potraw pod opieką nauczyciela wg harmonogramu
- Klasa IV a – Ewa Urbańczyk – C 16
- Klasa IV b – Gabriela Kołecka – C 10
- Klasa V a – Jolanta Smyk/ Dagmara Staniszewska – C 5
- Klasa V b – Regina Woźniak – C 3
- Klasa VI a – Fabiola Radzioch – C 6
- Klasa VI b – Beata Chrzęstek – D 20
3 lekcja – prezentacja potraw w atrium 4,5,6 lekcje wg planu
Po szóstej lekcji klasy udają się do domu
KLASY I – III PG
1,2,3 lekcja zgodnie z planem 4,5 lekcja – przygotowanie potraw pod opieką nauczyciela według harmonogramu:
- Klasa I a – Magdalena Jankowska – C 7
- Klasa I b – Kazimiera Grzemba – C 9
- Klasa II a – Dagmara Staniszewska – C 19
- Klasa II b – Karina Rataj – D 18
- Klasa II c – Zbigniew Bienias – C 13
- Klasa III a –Irena Schudy/Ewa Wiecha – Jung – A 18
- Klasa III b – Marzena Hrabia-Latocha – D 21
6 lekcja – prezentacja w atrium
7,8 lekcja uczniowie idą do domu
Szczegółowe informacje w dokumencie PDF – pobierz